Loading

Dr.Öğr.Üyesi

Tuba CANVAR KAHVECİ

Mühendislik Fakültesi

Endüstri Mühendisliği Bölümü

İletişim

tcanvar@sakarya.edu.tr

+90 (264) 295 56 81

GİRİŞİMCİLİK ve PROJE YÖNETİMİ DERSİ PROJE ÖDEVİ HAKKINDA

Girişimcilik ve Proje Yönetimi Dersi için dersi alan her öğencinin Proje Hazırlama Ödevi yapması gerekmektedir. Yıliçi değerlendirmelerinde büyük bir ağırlığa sahip olan bu ödevin ciddi hazırlanması öğrenci başarısı açısından çok önemlidir. 

Grup oluşturmak için grup arkadaşlarınızla hemfikir olun. Aynı kişinin ismi birkaç grup içerisinde öğretim üyesine gönderilmemeli. Öğretim üyesi seçilen Proje Desteğini değiştirme, tüm proje desteklerini homojen olarak dağıtma hakkına sahiptir. Öğrenci bu konuda itiraz etmemelidir.

  • 1. Öğretim ve 2. Öğretim listesi aşağıdaki bağlantılarda bulunmaktadır. Öğrenci listesini grup oluşturmada kullanabilirsiniz.
  • Grup isimlerini kararlaştırın,
  • Grup isimlerini ve destek programını aşağıdaki bağlantıda bulunan forma 27.10.2017 tarihine kadar girin. Linke tıklamadan önce SABİS’e giriş yapmalısınız. 
  • Sadece ders hocası Yrd. Doç. Dr. Tuba CANVAR KAHVECİ olanlar grup bilgilerini şu bağlantıdaki formu doldurarak yapabilirler; https://goo.gl/forms/Yp9IxRyQ3EFgFrOo2
  • Grup üyelerinden sadece bir kişi giriş işlemlerini yapmalıdır. (Hoca destek programını değiştirebilir)
  • Hoca ödev gruplarını ve atanan destek programını ilan ettikten sonra destek programının tüm ayrıntılarını ilgili internet sitesinden araştırın. Başvuru formlarını indirin ve iş fikrinizi/projenizi yazmaya başlayın. Gerekli gördüğünüz durumlarda hocanızdan destek alın.

Daha sonra ilan edilecek sanal sınıf programına göre sanal sınıf lara katılarak detaylı bilgilendirme alabilir ve sorularınızı yöneltebilirsiniz.

Yrd.Doç.Dr. Tuba CANVAR KAHVECİ

Dosyalar